برگزيده ها
1399/1/25 دوشنبه
🔰 موفقیتی دیگر در حوزه فرهنگی دانشجویی پیام نور استان
✔️ انتخاب پیام نور لرستان به عنوان دبیرخانه دائمی فیلم و عکس دانشجویی

دانشگاه پیام نوراستان لرستان به عنوان دبیرخانه دائمی فیلم و عکس دانشجویی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی:

به گفته مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نوراستان لرستان، با پیگیری های چند ماهه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور با راه اندازی دبیرخانه دائمی فیلم و عکس دانشجویی در دانشگاه پیام نور لرستان موافقت به عمل آوردند.

خانم رحیمی کیا در خصوص دبیرخانه های فرهنگی دانشگاه پیام نور کشور بیان نمودند که این دبیرخانه برای اولین بار در حوزه دانشجویی در سطح دانشگاه پیام نور استان راه اندازی می گردد.

وی همچنین اظهار داشتند که با ایجاداین دبیرخانه  تمامی جشنواره ها و مسابقات دانشجویی پیام نور کشوری  در حوزه فیلم و عکس با مدیریت پیام نور لرستان برگزار خواهد شد.

وی در پایان بیان نمودند که از این پس نماینده دانشگاه پیام نور کشور در وزارت علوم ، تحقیقات  و فناوری در حوزه مذکور  دانشگاه پیام نور لرستان خواهد بود.