برگزيده ها
1399/8/24 شنبه
پیام رییس دانشگاه پیام نور استان لرستان به مناسبت روز کتابدار و کتابخوانی
رییس دانشگاه پیام نور استان لرستان در پیامی فرا رسیدن هفته کتاب وکتابخوانی و روز کتابدار را به دانشجویان، اساتید، اعضای هیأت علمی و کارکنان و فعالان این عرصه تبریک گفت

▪️پیام وی به شرح زیر است

مطالعه و دانش افزایی در عصری  که با انفجار اطلاعات روبرو هستیم اهمیتی اساسی دارد زیرا پیچیده گی روز افزون  محیط  اطراف ما می طلبد اگاهی های ما افزایش پیدا کند و افزایش اگاهی جز با مطالعه کتاب و کتاب خوانی  حاصل نخواهد شد  و وقت ان رسیده  کتابهای ویترین شده در پشت سر  خویش که  در  برخی تصاویر  ما نمایان هستند را با نگاهی عمیق تر مطالعه و برای توسعه و   پیشرفت جامعه خویش از انها  بهره های فراوان ببریم و به خود تلنگری بزنیم  که آخرین کتابی را که مطالعه کرده ایم چه زمانی بوده و چقدر در جهت رشد فضایل اخلاقی و اجتماعی  بر ما اثر گذار بوده است  زیرا با مطالعه هر کتابی یک جهل از انسان  دور می شود و انسان با افقی عمیق تر  مسائل را تجزیه و تحلیل می نماید.
🔹به امید روزی که صف کتاب خانه ها و کتاب فروش های  ما شلوغ تر  از دیگر صف های روزمره زندگی دسته جمعی ما باشد ، هر زمان چنین اتفاق مبارکی افتاد به طور قطع و یقین گام در مسیر  پیشرفت روز افزون جامعه خویش نهاده ایم و به عنوان یک عنصر مفید می توانیم در جامعه به خود ببالیم و این میراث را نیز می توانیم به نسل های اتی انتقال  دهیم که در این  فرایند تمدن و تمدن سازی به وجود خواهد امد ؛بر این اساس بنده به عنوان عضو کوچک جامعه دانشگاهی پیام نور  این روز را به کتاب خوان های عزیز و کتابداران و کتابفروشان و مولفان اعضای هیات علمی ،دانشجویان.. این سفیران عرصه های فرهنگ تبریک می گویم.

حسن رضا یوسفوند رییس دانشگاه پیام نور استان لرستان

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان لرستان