برگزيده ها
1400/10/29 چهارشنبه
🔻پیرو اخبار منتشرشده پیرامون سفر آتی ریاست محترم و هیات رئیسه ی دانشگاه پیام نور کشور، به لرستان به اطلاع می رساند؛
بنا به اعلام حوزه ی ریاست سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، به رغم آمادگی و برنامه ریزی کامل لرستان برای میزبانی، این سفر، در فرصتی جدید انجام خواهد شد.

اطلاعیه؛

🔻پیرو اخبار منتشرشده پیرامون سفر آتی ریاست محترم و  هیات رئیسه ی دانشگاه پیام نور کشور، به لرستان به اطلاع می رساند؛

🔰بنا به اعلام حوزه ی ریاست سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، به رغم آمادگی و برنامه ریزی  کامل لرستان برای میزبانی، این سفر، در فرصتی جدید انجام خواهد شد.
🔰در پی انتشار این خبر، دکتر سپه وند ریاست دانشگاه پیام نور لرستان ضمن قدردانی از عنایات ویژه ی هیات رئیسه ی دانشگاه پیام نور کشور به لرستان، از تمام مجاهدتهای ستودنی اعضای فرهیخته ی خانواده ی بزرگ دانشگاه پیام نور لرستان برای میزبانی شایسته ی این استان قدردانی، و برای انجام این سفر -در شرایط جوی مناسب تری- در آینده ی نزدیک اظهار امیدواری کرد.