برگزيده ها
1400/11/10 یکشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور لرستان در مراسم تودیع معارفه مدیران اداری پشتیبانی و فناوری اطلاعات و امور رایانه
مهم‌ترین برنامه و اولویت کاری خود را توسعه کمی و کیفی و به ویژه ارتقای کیفیت در تمامی ابعاد عنوان کرد و هدف از تغییر در چرخه مدیریتی دانشگاه، تزریق فکر و پویایی جدید در بدنه است و دانشگاه از شایستگی ها و تجربیات مدیران پیشین در دیگر بخش های دانشگاه قطعا بهره خواهد برد.

مراسم تودیع و معارفه سرپرست اداری و پشتیبانی  و فناوری اطلاعات و امور رایانه دانشگاه پیام نور لرستان با حضور دکتر سپه وند  و حجت الاسلام هادی گراوند مسئول نهاد رهبری در دانشگاه و مدیران ستادی ، برگزار شد.

💠به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان
رئیس دانشگاه پیام نور لرستان در احکامی جداگانه ای هادی حجتی را به عنوان سرپرست اداره اداری پشتیبانی دانشگاه پیام نور لرستان و همچنین مجید علیزاد را به عنوان مدیر فناوری و اطلاعات و امور رایانه دانشگاه منصوب کرد.

💠مراسم تکریم جناب آقای مراد ویسی مدیر پیشین اداری و سرکار خانم بهرامی مدیر فناوری اطلاعات و هادی حجتی و مجید علیزاد مدیران جدید اداری و فناوری اطلاعات صبح امروز در سالن جلسات ستاد برگزار شد.

💠در پایان از خدمات سرکار خانم بهرامی و جناب آقای ویسی مدیران پیشین اداری و فناوری قدردانی شد.