برگزيده ها
1400/12/15 یکشنبه
به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری صورت گرفت :
کاشت نهال به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری از سوی رییس دانشگاه پیام نورلرستان ،مدیران ستادی و کارکنان در محوطه ستاد و دانشگاه پیام نور مرکز خرم آباد انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان، دکتر سپه وند: روز درختکاری بهانه‌ای برای احترام به محیط زیست، احیا و نگهداری آن عنوان کرد و تلاش بیشتر دانشگاهیان را برای حفظ و نگهداری فضای سبز خواستار شد.

♻️دکتر سپه وند افزود: همانطوری که وجود درخت و فضای سبز موجب محیط سالم و هوای پاک و سبب زیبایی و شادی و طراوت در محیط زندگی می شود، ما نیز باید بکوشیم تا با الهام از روح بخشندگی و سخاوت درخت، بذر مهر و محبت را در محیط کار آموزشی خود رواج دهیم.

♻️ در این مراسم رئیس دانشگاه، حفاظت از این منابع خدادادی را ضرورتی همگانی و همیشگی عنوان کرد و بیان داشت: احترام به طبیعت در حقیقت احترام به زندگی و احترام به زندگی در واقع احترام به خالق هستی است.