برگزيده ها
1401/2/31 شنبه
♻️عصر حکمرانی رسانه ای، عصر برتری صاحبان ارتباطات فعال تر و روابط عمومی های قدرتمندتراست.
سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان، در پیامی، ضمن تبریک این روز فرخنده، ۲۷اردیبهشت را فرصت مناسبی برای تبیین اهمیت و قدردانی از متولیان ارتباطات و روابط عمومی های جامعه دانست

🔺متن این پیام به شرح زیر است؛

✨یکی از مهمترین جلوه ی متفاوت زیستن در جهان معاصر، زندگی در سایه سار عصر حکمرانی رسانه ای، به عنوان عصر برتری صاحبان ارتباطات فعال تر و روابط عمومی های قدرتمندتراست.

✨ آنچه در طول تمام اعصار تاریخ و تمدن بشری و البته به طرز پررنگ تری در این عصر نیز، شاخص های شخصیت و مراتب جان آدمی را در آزمونها و مراحل و تجربه های مختلف زندگی افزون می کند، خبر و آگاهی از جهان هستی است و این حقیقتی است که به‌خوبی در این شعرِ برآمده از شعور عمیق و درک هستی شناختی دقیق شاعر بزرگ ایرانی، مولوی، متبلور شده است؛

🪄جان نباشد جز خبر در آزمون:
🪄هر که را افزون خبر جانش فزون!

✨به همین مناسبت، ۲۷اردیبهشت، به عنوان روز ارتباطات و روابط عمومی، فرصت مناسبی برای تبیین اهمیت و قدردانی از متولیان ارتباطات و مدیران روابط عمومی است.

✨از این رو، قدردانی از تمام تلاشهای انسان های وارسته ی حوزه ی خبر، رسانه و روابط عمومی به ویژه همکاران فرهیخته ی دانشگاه پیام نور را بر خود فرض واجب می دانیم.

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

🌠با سپاس- سپه وند (سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان- ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱)