برگزيده ها
1402/10/16 شنبه
پیام تقدیر رئیس دانشگاه پیام نور از همکاران دست اندرکار در برگزاری امتحانات
همزمان با پایان آزمون های نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشگاه پیام نور، دکتر ابراهیم تقی زاده طی پیامی از تمامی همکاران علمی و اداری برای برگزاری موفق آزمون های پایان نیمسال دانشجویان تقدیر و تشکر کرد.

پیام تقدیر رئیس دانشگاه پیام نور از همکاران دست اندرکار در برگزاری امتحانات

به گزارش روابط عمومی متن پیام دکتر تقی زاده بدین شرح می باشد:

آزمون های همزمان، هماهنگ و متمرکز دانشگاه پیام نور در سراسر کشور، یکی از ویژگی های منحصر به فردی است که این دانشگاه را از سایر دانشگاه ها متمایز می کند و همین ظرفیت ویژه دانشگاه پیام نور موجب شده که بسیاری از دستگاه ها و دانشگاه ها متقاضی استفاده از امکانات دانشگاه پیام نور برای برگزاری آزمون های تخصصی خود در سراسر کشور هستند.

دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور این بار نیز مفتخر بود که بدون کوچکترین خللی امتحانات دانشجویان را برگزار نماید و این مهم بدون تلاش شبانه روزی همه همکاران میسر نبود.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات همه همکاران محترم در اقصی نقاط کشور، آرزوی توفیقات روزافزون را برای خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

ابراهیم تقی زاده
رئیس دانشگاه پیام نور