برگزيده ها
1403/3/12 شنبه
شهیدِ جمهور، آیت الله رئیسی، معیار و مصداقِ انسانِ معنویِ ترازِ انقلاب اسلامی
رئیس دانشگاه پیام نور لرستان، ابعاد شخصیتی سیدالشهدای خدمت را تبیین کرد و با اشاره به سیره‌ی رفتاری، سلوک شخصیتی و سبک حکمرانی آیت الله رئیسی، ظهور ایشان را از برکات گفتمان دینی امام راحل (ره) و رهبری (مدظله العالی) درخصوص ساختن انسان معنوی به عنوان یکی از اهداف غایی انقلاب اسلامی دانست.

رئیس دانشگاه پیام نور لرستان بیان کرد:
 شهیدِ جمهور، آیت الله رئیسی، معیار و مصداقِ انسانِ معنویِ ترازِ انقلاب اسلامی بود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور

دکتر عزت الله سپه وند:  با اشاره به سیره‌ی رفتاری، سلوک شخصیتی و سبک حکمرانی آیت الله رئیسی، ظهور ایشان را از برکات گفتمان دینی امام راحل (ره) و رهبری (مدظله العالی) درخصوص ساختن انسان معنوی به عنوان یکی از اهداف غایی انقلاب اسلامی دانست.
وی بیان کرد: حضرت امام (ره) هدف غایی و محصول نهایی انقلاب اسلامی را که رهبری (مدظله العالی) تداوم تا تحقق کامل آن را در ۵ مرحله از انقلاب اسلامی تا نظام سازی، دولت سازی، کشورسازی، و رسیدن به دنیای اسلامی تبیین کرده‌اند تربیت انسان معنوی دانسته‌اند و معتقدند با ساختن انسان معنوی مشکلات مادی بشر نیز حل خواهد شد.
سپهوند با نگاهی به خط سیر ساخته شدن این شخصیت شاخص افزود:
اگرچه صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را/ تا دگر مادر گیتی تو چو فرزند بزاید"
اما رویش‌های انقلاب اسلامی و فرزندان رشید ایران اسلامی نخواهند گذاشت عَلَم شهید رئیسی بر زمین بماند و همان‌گونه که اذهان بهت زده‌ی ایرانیان از خبر شهادت سیدالشهدای خدمت و هیات همراه ایشان، در گام نخست با درایت و مدیریت حکیمانه  رهبر انقلاب (مدظله العالی) و در گام دوم با بلوغ سیاسی مردم نجیب ایران، مدیریت شد، ان شاالله راه این شهید عزیز نیز ادامه خواهد یافت

وی توسل و تمسک هشتمین رئیس جمهور انقلاب از دوران کودکی به امام هشتم (ع) و گره خوردن بسیاری از وقایع زندگی شان از خادم الرضایی تا خادم جمهوری و شهید جمهور شدن در ایام ولادت هشتمین خورشید آسمان امامت و ولایت(ع) و حتی انطباق نخستین سالگرد شهادت ایشان با ایام شهادت امام رضا(ع) در سال آینده را از نشانه های معنی دار و حکمتهای رازآمیز این شخصیت معنوی و شهید شاخص دانست.
رئیس دانشگاه پیام نور لرستان، با برجسته کردن رویارویی دو گفتمان حکمرانی در غرب و ایران،  هدف از ورود به سیاست در نظام لیبرال دموکراسی غرب را کسب قدرت و در نظام جمهوری اسلامی، کسب فرصت خدمت به مردم بنا به قاعده‌ی رئیس القوم خادمهم دانست و شهید رئیسی را مصداق عینی سیاست در عین دیانت و معنویت و اخلاق برای خدمت به مردم قلمداد کرد.
سپهوند در ادامه با تاکید براینکه شخصیت شهید رئیسی به یک شاخص فراملی و چهره ی جهانی تعالی پیدا کرده شهیدِ جمهور، آیت الله رئیسی را معیار و مصداقِ انسانِ معنویِ ترازِ انقلاب اسلامی که حتی با شهادتش نیز برای ایران قدرت و اقتدار و احترام جهانی آفرید دانست.
سپهوند با تشریح دو راهبرد کلان ملی و فراملی در شیوه ی حکمرانی شهید رئیسی، ترویج مردم داری را در سیاست داخلی، و اظهار قدرت مردم بنیاد و اقتدار در عین صلح طلبی ایرانیان در عرصه‌ی سیاست خارجی که به ویژه پس از عملیات وعده‌ی صادق،  منجر به خلق تصویر "شیر خاورمیانه" از ایشان و ایران، در بخش وسیعی از افکار عمومی جهانیان شد را از رویکردهای موفق دوران ریاست جمهوری سیدالشهدای خدمت معرفی کرد و عزاداری و مشارکت ایرانیان نجیب و آزادگان جهان و مقامات رسمی کشورهای مختلف در مراسم شهادت ایشان را نتیجه‌ی نهایی و نقطه ی تلاقی این دو رویکرد دانست.