1401/2/17 شنبه
✒️پیام تبریک مشترک سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان و مسئول نهاد رهبری به مناسبت روز استاد و هفته ی معلم
🔹معلم، نام نامی خداوند علیم است که پرتو تجلی آن بر طیفی از فرزانه ترین انسان های طول تاریخ، از انبیا و اولیا و ائمه گرفته تا آموزگاران و دانشگاهیان زمان ما تابیده است.

•بسم الله الرحمن الرحیم•

🔹معلم، نام نامی خداوند علیم است که پرتو تجلی آن بر طیفی از فرزانه ترین انسان های طول تاریخ، از انبیا و اولیا و ائمه گرفته تا آموزگاران و دانشگاهیان زمان ما تابیده  است.

🔹پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و آغاز جهش علمی کشور و با تأسی و تمسک به سیره و سلوک اساتید برجسته ای همچون معلم شهید مرتضی مطهری، دانشگاه پیام نور لرستان نیز، به عنوان بخشی از بزرگترین دانشگاه دولتیِ متولی تحقق عدالت در عرصه ی آموزش عالی، با برخورداری از جمع کثیری از اساتید متعهد و متخلق به اخلاق اسلامی، سالهاست با رویکرد جهادی، نهضتِ دانشجوپروری و تربیت و  تقویت قوه ی عاقله ی جامعه را در پیش گرفته و تا به امروز تداوم بخشیده است.

🔹به رسم ادب و نشانه ی تکریم اهل علم، قدردانی از تمام مجاهدتهای علمی اساتیدِ صبور و نجیب این دانشگاه را،  بر خود فرض واجب می دانیم و تداوم توفیق همگی آنان را از درگاه خداوند علیم خواهانیم.

□با احترام

🎇عزت الله سپه وند (سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان)

🎇هادی گراوند( مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان)