1401/2/17 شنبه
سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان، در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما، میزبانی از آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور، ویژه ی آموزش و پرورش را تشریح کرد؛
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز لرستان، نهمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی لرستان ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت برگزار می شود.

🔶رئیس دانشگاه پیام نور لرستان با اعلام این خبر گفت: در نهمین آزمون استخدامی کشور، ویژه رشته‌های شغلی وزارت آموزش پرورش ۶ مرکز و واحد دانشگاهی پیام نور در شهرستان های خرم آباد، سلسله، الیگودرز، پلدختر، دلفان و کوهدشت میزبان برگزاری این آزمون هستند.

🔶دکتر عزت الله سپهوند افزود: ۲۶۴۵ نفر از داوطلبین به میزبانی دانشگاه پیام نور در این آزمون  شرکت می کنند.

🔶دکتر سپه وند تاکید کرد: این آزمون در شش مرکز و واحدِ خرم آباد، الیگودرز، الشتر، دلفان، کوهدشت و پلدختر در کمال صحت و سلامت و نظم و آرامش با هماهنگی مرکز آزمون کشور با رعایت پروتکل های بهداشتی درحال برگزاری است