1401/2/26 دوشنبه
♻️در نشست سه جانبه ی سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان، مسئول نهاد رهبری دانشگاههای لرستان و مسئول نهاد دانشگاه پیام نور لرستان، مطرح شد؛
ظرفیتهای رسانه ای، علمی و فرهنگی دانشگاه پیام‌نور لرستان، با تمرکز بیشتری در میدان جهاد تبیین نیز فعال خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان، در دیدار ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ سرپرست دانشگاه پیام نور لرستان(دکتر عزت الله سپه وند) با مسئول دفاتر نهاد رهبری در دانشگاههای لرستان (حجه الاسلام، دکتر حبیب حاتمی) و مسئول نهاد رهبری دانشگاه پیام نور لرستان(حجه الاسلام هادی گراوند) با نگاهی به مهمترین مشکلات، تحولات، و ظرفیتهای این دانشگاه، بر لزوم بهره گیری حداکثری از توان رسانه ای، علمی و فرهنگی این خانواده ی بزرگ علمی در عرصه های مختلف اجتماعی به ویژه در حوزه ی جهاد تبیین تاکید شد.