1401/8/29 یکشنبه
به مناسبت هفته ی کتاب در دانشگاه پیام نور لرستان برگزار شد؛
طرح پویش اهدای کتاب، اهدای دانایی با رونمایی و معرفیِ آثار تالیفی اساتید دانشگاه پیام نور لرستان

با حضور ریاست دانشگاه، مسئول نهاد رهبری، معاونین،مدیران ستادی و جمعی از اساتید و دانشجویان و به همت اداره کارآفرینی و ارتباط با صنعت، پویش "اهدای کتاب، اهدای دانایی" در دانشگاه پیام نور لرستان برگزار شد.

🗓شنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۱

📚اين طرح با هدف گرامي‌داشت هفته کتاب، ترويج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی،  و ترويج فرهنگ اهداي کتاب به منظور استفاده ديگران از يار مهربان و معرفی اساتید مولف در کتابخانه دانشگاه پیام نور مرکز خرم آباد اجرا شد.
📚در این نشست سرکارخانم مهندس بهنام (مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور لرستان) ضمن قدردانی از اساتید، کارکنان و دانشجویانی که در این پویش شرکت کردند اعلام کرد که بیش از ۵۴ تن از اساتید دانشگاه پیام نور لرستان مولف و مترجم کتاب هستند و بالغ بر 400 اثر تالیفی در رشته های مختلف دارند.