1401/9/13 یکشنبه
بازدید و نظارت دوره ای رئیس دانشگاه پیام نور لرستان و مدیران ستادی از مراکز و واحدهای دانشگاه استان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان دکتر عزت الله سپه وند رئیس دانشگاه پیام نور لرستان به همراه مدیران ستادی از حوزه های مختلف دانشگاه پیام نور مرکز پلدختر بازدید کردند.

دکتر سپه وند به منظور بررسی عملکرد این مرکز دانشگاهی ضمن گفت و گو با مدیران و کارکنان  محترم دانشگاه، با حضور در قسمت های مختلف از نزدیک در جریان روند امور قرار گرفت.

🔸رئیس دانشگاه پیام نور لرستان ضمن تاکید بر لزوم استفاده از تمامی ظرفیت های موجود  ابراز امیدواری کرد تا با همدلی ریاست، کارکنان و اساتید  شاهد ارتقا بیش از پیش دانشگاه پیام نور مرکز پلدختر به ویژه در عرصه ی گسترش تحصیلات تکمیلی باشیم.

♦️در نشست پایانی این  بازدید با اهدای لوح سپاس، از مجموعه ی مدیریتی این مرکز به ویژه آقای دکتر الهیاری رئیس مرکز و خانم رضایی مدیر آموزش جهت برگزاری موفق امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۱۴۰۱- ۱۴۰۰که طبق گزارش نظارت و ارزیابی سازمان منجر به کسب رتبه اول این مرکز در لرستان گردید-  قدردانی  شد.