1401/9/13 یکشنبه
🇮🇷نشست صمیمی دکتر حسینی معاون پارلمانی ریاست محترم جمهور با دانشجویان و روسای دانشگاههای لرستان در پلدختر
🔶به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان در این نشست صمیمی که ۱۲ آذر ۱۴۰۱ در پلدختر برگزار شد دانشجویان دانشگاه پیام نور پلدختر نیز ضمن حضور پررنگ، بخشی از مطالبات جامعه ی دانشجویی استان را مطرح کردند و راهکارهای معاون پارلمانی رئیس‌جمهور نیز ارائه شد.

همچنین در نشست ویژه ی اعضای هیات رئیسه ی دانشگاههای لرستان با معاون پارلمانی رئیس جمهور ، دکتر عزت الله سپه وند، رئیس دانشگاه پیام نور لرستان، ضمن قدردانی از زحمات ستودنیِ دکتر حسینی در زمان ریاست ایشان بر دانشگاه پیام نور، این دانشگاه را متولی موفق تحقق عدالت در عرصه ی گسترش آموزش عالی در اقصی نقاط کشور به ویژه مناطق محروم دانست و خواهان توجه ویژه ی دولت سیزدهم به حل برخی مشکلات انباشته ی این بزرگترین دانشگاه دولتی کشور شد.