1401/10/18 یکشنبه
نماينده ولی فقيه در لرستان و امام جمعه ی خرم آباد، با حضور در دانشگاه پیام لرستان تاکید کرد؛
دانشگاه و حوزه مبدا تحول و روشنگری و کانون حفظ و ترويج آرمانها و ارزشهای مقدس اسلامی هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورلرستان؛ نشست شورای مرکزی وحدت حوزه و دانشگاه در لرستان با حضور نماینده ولی فقیه، روسای دانشگاهها، مدیران حوزه های علمیه و مسئولین دفاتر نهاد استان، ۱۱دیماه ۱۴۰۱به میزبانی دانشگاه پیام نور در خرم آباد برگزار شد. رئیس دانشگاه پیام نور لرستان در ابتدای این نشست ضمن خیر مقدم، وحدت مبنایی حوزه و دانشگاه و یگانگی بنیادین دین و دانش را با اشاره به مدینةالعلم بودن پیامبر (ص) و باب العلم بودن امام علی (ع) در گفتمان اسلامی، امری درون دینی، متذکرانه و یادآورانه دانست و در ادامه به معرفی اجمالی خدمات دانشگاه پیام نور در راستای تحقق عدالت آموزش عالی به ویژه در لرستان پرداخت. نماينده ولی فقيه در استان لرستان، حجة الاسلام والمسلمين شاهرخی، با گراميداشت مجاهدتهای علمی مرحوم آيت الله مصباح یزدی و رشادتهای شهيد قاسم سليمانی افزود: دانشگاه و حوزه مبدا تحول اند و اين دو مکان علمی کانون و مرکز حفظ و ترويج آرمان ها و ارزش هاي مقدس اسلامی هستند. حجة الاسلام گراوند، دبیر  استانی وحدت حوزه و دانشگاه هم با اشاره به نقش راهبری و تحولی این دو نهاد در پیشرفت جامعه افزود: دبیر خانه وحدت حوزه و دانشگاه طی دو سال اخیر باهدف ارائه راهکارهای تقویت هر بهتر وحدت حوزه و دانشگاه  تاسیس شده است.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان