فرهنگی
در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور لرستان تاکید شد؛
🔹زیرساخت تمام تحولات دانشگاه، تحول فرهنگی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور لرستان،
با حضور سرپرست دانشگاه، مسئول نهاد رهبری، معاون اجرایی، و مدیران ستادی و سایر اعضا، سومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه پیام در لرستان در تالار جلسات حوزه ریاست برگزار شد.

🔹دکتر سپه وند در ابتدای این نشست با اشاره به اهمیت، اهداف و رسالت اصلی شورای فرهنگی به برخی از مهمترین محوهای سیاست گذاری و سیاست گزاری  برنامه های فرهنگی دانشگاه پرداخت و با اذعان به اینکه؛
زیرساخت تمام تحولات دانشگاه، تحول فرهنگی است، خواستار جدیت بیش از پیش اعضای شورا در ارائه و اجرای برنامه های فرهنگی دانشگاه به ویژه با نگاه اثباتی و ایجابی شد.

🔹حجة الاسلام گراوند مسئول نمایندگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری نیز با اشاره به حضور دانشجویان در فضای پساکرونایی دانشگاه به آسیب شناسی برخی موضوعات مهم از قبیل مسئله حجاب و عفاف و... پرداخت.

🔹گفتنی است که در ادامه این جلسه اعضای شورا ضمن گرامیداشت هفتم تیر ماه سالروز شهادت شهید دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران صدیق انقلاب، دیدگاههای  خود را در رابطه با موضوعات مطرح‌شده و برنامه‌های پیش رو، ارائه کردند

🗓️۸ تیر ۱۴۰۱